Ostoskorisi on tyhjä

Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksille

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1. Tietosuojakäytännön peruste ja käyttötarkoitus

 Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus on selventää miten Lille Clothing Oy (”me” tai ”Lille Clothing”) kerää ja käyttää henkilötietoja sekä mitkä sinun oikeutesi ovat.  Lille Clothing on sitoutunut suojelemaan henkilötietojasi voimassa olevan lain vaatimien ehtojen mukaisesti. Tämä koskee kaikkia asiakkaitamme, niin verkkosivuilla vierailijoita kuin muita yhteistyökumppaneitamme.

2. Millaisia henkilötietoja keräämme

Keräämme sekä henkilötietoja että teknistä tietoa: 

  • Yhteystietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tällaisen tiedon keräämiseen tarvitsemme aina hyväksyntäsi, esimerkiksi kun teet ostoksen verkkokaupassamme tai tilaat uutiskirjeemme.
  • Mieltymyksiäsi tuotteiden selailun suhteen, ostohistoriasi ja kommenttisi tuotteisiin liittyen.
  • Markkinointi- ja viestintätietoja, esimerkiksi markkinointisuostumukset ja –kiellot, tietoja käyttäjätilistä ja muista tilauspalveluistamme
  • Teknistä tietoa, kuten IP-osoite, kirjautumistiedot, selaintyyppi ja –versio, aikavyöhyke ja sijainti, operaattori ja muuta teknistä laitetietoa.

3. Miten henkilötietojasi käytetään

Voimme käyttää henkilötietojasi asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitämiseen sekä markkinointiin ja viestintään, kuten esimerkiksi uutiskirjeiden ja muun yritystämme koskevan olennaisen informaation välittämiseen. Henkilötietojasi tarvitaan, kun teet tilauksen verkkokaupassamme sekä maksuliikenteen ja tuotetoimitusten hoitamiseen. Ilman henkilötietojasi emme voi taata verkkokaupan prosessien sujuvaa toimintaa ja turvallisuutta. Keräämme myös teknistä tietoa mieltymyksistäsi, jotta voimme kehittää tuotevalikoimaamme ja toimintaamme asiakaslähtöisemmin.

4. Mistä keräämme henkilötietoja 

Henkilötietoja voidaan kerätä vieraillessasi sivuillamme, kun teet ostoksen verkkokaupassamme, kun rekisteröidyt asiakkaaksemme, kun tilaat uutiskirjeemme tai ottaessasi meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Käytämme sivustollamme evästeitä tai vastaavaa teknologiaa, joilla kerätään teknistä tietoa.  Keräämme henkilötietoja myös messuilla, pop up-tapahtumissa sekä asiakas- ja myyntitapahtumissa. Näiden henkilötietojen kerääminen perustuu aina sinun hyväksyntääsi. Edistääksemme liiketoiminnallisia intressejä muiden yritysten kanssa keräämme yhteystietoja meidän toimintamme kannalta olennaisista ja tärkeistä yhteistyökumppaneista voidaksemme tiedottaa heille yrityksemme kehityksestä ja uusista mallistoista.

5. Tietojen luovutus

Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille tahoille, muutoin kun lainsäädännön niin velvoittaessa, sekä palveluntarjoajillemme, esimerkiksi maksuliikenteen ja tuotetoimitusten järjestämiseen, ja markkinointitoimenpiteiden ja tietojärjestelmien ylläpitämiseen. Lille Clothing sekä palveluntarjoajamme ovat sitoutuneet EU:n  uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtoihin ja teemme parhaamme käsitelläksemme kaikkia henkilötietoja huolella ja luottamuksellisesti. Sivustomme on SSL-sertifioitu.

6. Miten säilytämme ja suojelemme henkilötietojasi 

Henkilötietosi säilytetään vain teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmät on suojattu salasanoin ja palomuurein. Henkilötietorekisteriä ylläpitää ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

7. Miten pitkään säilytämme tietojasi

Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kun sen katsotaan olevan tarpeellista. 

8. Miten voit toteuttaa oikeuksiasi 

8.1 Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan henkilötietosi. Voit koska tahansa pyytää kopiota itsellesi niistä tiedoista, joita meiltä sinusta löytyy.

8.2 Sinulla on oikeus korjata, poistaa tai vastustaa hallussamme olevaa tietoa sinusta. 

8.3 Sinulla on oikeus palauttaa mieleen hyväksyntäsi henkilötietojen luovuttamisen suhteen. 

8.4 Sinulla on oikeus kieltäytyä markkinoinnista. Voit koska tahansa pyytää meitä poistamaan sinut markkinointirekisteristämme. Voit tehdä tämän suoraan uutiskirjeessä olevasta linkistä tai laittamalla meille sähköpostitse pyynnön aiheesta. 

8.5 Sinulla on oikeus tehdä virallinen valitus tietosuojaviranomaiselle, jos mielestäsi emme ole noudattaneet tietosuojalainsäädäntöä. 

9. Evästeet

Käytämme evästeitä tai samankaltaisia teknologioita sivustollamme. Voit säätää selaimesi hylkäämään evästeet tai varoittamaan sinua evästeitä käyttävistä sivustoista.  Huomioithan, että tässä tapauksessa sivuston kaikki alueet ja toiminnot eivät välttämättä toimi normaalisti. Lisää tietoa evästeistä löydät kohdasta Toimitusehdot / Tietoa evästeistä. Voit halutessasi tutustua aiheeseen lisää osoitteessa: www.allaboutcookies.org

  

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietoihisi liittyen, olethan yhteydessä! 

Lille Clothing Oy

Kirvesmiehenkatu 10A

00880 Helsinki

Y-tunnus: 2512711-2

Puhelin: +358 50 5206689

Sähköposti: info@lilleclothing.com

www.lilleclothing.com